Att vara en bra älskare

älskare

Komplett guide till hur du blir eller är en bra älskare

Finns det en underbar älskare?? Om inte, hur ska jag få en?” Faktum är att miljonfrågan är i fantasin hos de flesta par! Även om det kan vara svårt att hitta en absolut sexuellt kompatibel partner, känner de flesta par inte ens de egenskaper som de eller deras bättre hälft borde behöva vara en perfekt älskare. Att ha en helt suverän sexpartner tar en enorm börda från individens sinne. Det gör att de kan fokusera mer på handling, istället för att tänka för mycket på om de älskar rätt person eller inte. När det gäller att hitta den perfekta sexpartnern spelar faktorer som längd, vikt, ålder, attityder och val alla en roll.

Det som är viktigt är att han / hon passar dig och delar underbar kemi i sovrummet. ”Den perfekta sexpartnern för olika individer varierar, men vissa viktiga egenskaper, såsom sexuell aktivitet, experiment i sängen, hygieniskt ljud och så vidare, behövs för att uppnå sexuell lycka. De flesta par arbetar idag med sina personliga egenskaper för att för att matcha sin partners behov och därmed bli den ideala sexpartnern. ” Bortsett från det fantastiska utseendet, den heta kroppen och den sensationella sexlusten, låt oss upptäcka de mindre ytliga elementen i vad som gör en perfekt sexpartner. Och om din partner har dessa egenskaper i sängen kan du definitivt skryta med att ha en bra sexpartner …

Bra hygien för att vara en bra älskare är viktigt

1. Hygien är nyckeln. Alla gillar att älska en ren och städad partner, så god hygien är av största vikt i ett sexuellt förhållande. Se till att din partner är välskött med en helt vaxad kropp för att säkerställa en högre nivå av komfort. För mycket hår på kroppen gör det obehagligt att njuta av varje tum av din älskare. Så se upp för mjuk, hälsosam hud i din partner, kompletterad med en fin lukt, som en dålig kroppslukt är en enorm avstängning. Heta tips: ”Tillsammans under romantiska relationer vill alla ha en hygieniskt passande partner, eftersom detta inte bara ökar komforten utan också låter dig njuta av att agera mer. Så se till att du ser lika fräsch ut som om du precis gick ut ur duschen innan du gick till Sexuella dofter och afrodisiaka parfymer är ett smart alternativ.

2. Oralsex bör inte vara en fråga om oro. Du vet vad du letar efter, så en vacker partner att ha i sängen är en som inte tvekar att komma ur vägen för att ge dig det nöjet. Om inte rutinmässigt, bör din partner vara beredd att behaga dig muntligen på sitt eget bevåg och komfortnivå. Även om ingen är perfekt skicklig till den muntliga handlingen, men en partner som försöker lära sig de små knep för att väcka kan du säkert lägga magi till ditt kärleksliv. Hett tips: ”Vänta inte på att din partner berättar för dig eller ge dig tips varje gång de verkar som att bedriva sexuell aktivitet, om inte, gör det till en del av att titta på porr. Det är ganska enkelt och pålitligt som själva handlingen, så var inte villig att gå för det.

3. Var en älskare av äventyr. Intimitet och passion kommer att dödas om du har en tråkig partner som har sex för det. Hjälp till att se till att han / hon gör allt för att förbättra känslan genom att utforska deras äventyrliga sida. Att hitta en flickvän som är öppen för att testa ny sexuell tillfredsställelse är en bestämd bonus. Precis från att ha deltagit i smutsiga konversationer, ta chokladbad med dig, prova nya positioner för att njuta av stygga kärleksspel, borde han / hon vara angelägen om att prova sexresor som gör dem till en perfekt sovrumspartner. Hett tips: ”Eftersom en strandsemester vill ge dig mycket vila, efter en långsam tid kommer också sex att bli monotont. Du måste tänka ut ur lådan och prova alla typer av sexuella äventyr för att säkerställa en givande erfarenhet.

4. Den sexiga formen kan göra underverk. Även om viktiga frågor inte ska komma i vägen för ditt sexuella nöje, är det ändå naturligt att leta efter en partner som inte har någon kärlek alls, eller en utbuktande mage som en överviktig flickvän kan fördärva ditt sexliv. Någon som är i toppform ger din kropp större flexibilitet och accentuerar ditt sovrums prestanda. Hett tips: ”Bra fysisk skönhet är alltid välkommen, och det som ger din sexkänsla är en lämplig klädkänsla som kan understryka dina positiva funktioner som utgör en varm paus i sovrummet. För att vara en perfekt partner i sängen, försök att sätta det upplupna fettet på magen eller rumpan för att förbättra din prestation.

5. Föreslå nyare saker. Det är fantastiskt att ta hand om dig i sängen utan hämningar. Men det som gör sex ännu mer speciellt är att ta med nya sexidéer och genomföra dem för att vara en bra älskare. En levande fantasi och glupsk lust kan ge ett positivt bidrag till sexualiteten. Med en ivrig sexälskare som är villig att prova att väcka positioner i sängen, använda sexleksaker, föreslå nya sätt att klimaxa, utforska alternativa förförelsestekniker och förspel, kan sexpausen vara av sitt slag.

6. The Fantasy Sharing Magic. Kommunikation är nyckeln till sexuellt nöje, så en partner som är angelägen om att diskutera sina vildaste drömmar och önskningar i sängen kan göra sex till en himmelsk handling. Ingen partner kan märkas som sexuellt perfekt förrän de är öppna för att diskutera sina medfödda sexuella preferenser, eftersom de berättar för partnern hur de kan prestera. Hett tips: ”Om du inte kan vara politiskt engagerad i dina sexuella fantasier, kan du använda åtgärder som att skriva dem eller spela in dem på ett band. Men se till att din partner kommer fram till rätt tid innan du glider mellan lakan.

4 saker gör män till en riktigt bra sexpartner

Sex är ungefär som ett fint vin; det blir bara bättre med tiden och åldern. Det är samma sak med män och sex. De flesta män, i början av sin sexuella historia, är oerfarna men försöker alltid ta reda på nya metoder för att hjälpa sina partners att få bättre orgasmer. Det är detsamma för kvinnor. Män med mycket erfarenhet i sängen Även män som hade flera kvinnor i sängen kan verkligen suga. Det händer bara, man! Det beror förmodligen på att de är själviska i sängen, och de bryr sig bara om sig själva och spränger sin last. De tar aldrig tid att se vad kvinnan vill eller vill. Det finns dock män som har haft ett antal kvinnor och som har gjort sex till en konstform. Det här är bara männen som kommer att bli vansinnigt bra i sängen. Inte bara vet de mest om oralsex, utan de vet hur man hittar G-punkten. Det kan göra sex explosivt. Du vet, du har haft explosivt sex när du ligger där och badar i en svettglans. Nöje kommer med övning och ålder, så bli inte avskräckt när du är ung.

Bilden av kroppen är vital När en kvinna är naken i sängen är hon rädd för sin kropp. När en man glider in bredvid en kvinna är det viktigaste han kan göra att hon känner sig vacker och sexig. Även om en kvinna har några extra kilo måste en man behandla henne som om hon är den sexigaste kvinnan i världen. Genom att göra detta öppnas en ny värld av sexuell utforskning. Sexuell undersökning När alla hinder har passerat, som kroppsbild eller brist på erfarenhet, kommer den roliga delen att hända. Det är när du och din partner har fullständig kontakt med varandra. Att uppfylla fantasier och prova nya saker kommer alltid att vara roligt om alla är med i kontraktet.

Du kan till och med upptäcka en bättre plats för att få din partner att bli galen i sin älskare .dig.. Romantik, romantik och romantik. Kvinnor är kär i romantik. Du kan aldrig gå fel med din partners romantik. Ett av de största misstagen som män gör är att ha lite eller ingen romantik i deras förhållande. Alla andra kan bli tråkiga och bli en rutinmässig sak. När du romantiserar din partner med en god måltid, lite gott vin och sedan går till sovrummet, öppnar det upp en helt ny nivå av erotik. I slutet, Män måste alltid vara respektfulla, förstå och oavsett vad, berätta för en kvinna hur vacker hon är. Dessa komplimanger kan gå långt för att hjälpa den sexuella aspekten av förhållandet att vara explosiv. Att varje gång en kvinna har en man som kan spränga henne sexuellt, gör det förhållandet mycket mer stabilt och stabilt. Att upprätthålla sexuell kommunikation är viktigt, så se till att du alltid har en roll att spela i ditt partnerskap.