5

Svensk tjej visar upp sina nakenbilder för oss

svensk tjej naken

Kåt svensk tjej

Svenska tjejer är inte kåta tror många sig veta. Vad är då jag? Nymfoman bara för jag är en svensk tjej som älskar sex och att ta nakenbilder på mig själv. Oavsett om jag visar mina nakenbilder för någon eller om jag behåller dem för mig själv, så går jag igång på att titta på dem själv? Kanske en släng av A-sexualitet? Vad vet jag. Jag har iaf drömmar nu om att hitta en tjej som vill ta foton tillsammans med mig, alltså jag är inte bisexuell, utan skulle bara vara väldigt upphetsande att ta bilder tillsammans med en vacker tjej, där vi kanske kysser varandra eller mer än så? Jag vill alltså inte ha sex med en annan tjej, men på nakenbilderna får det gärna se ut som vi har det. Vi behöver inte publicera bilderna någonstans utan vill ha dem för mig själv bara. Annars är jag singel och heterosexuell och såklart sökande.

Sexig tjej vill ha sexig kille

Jag känner mig iaf väldigt sexig och erotiskt lagd. Då är det väl inte helt orimligt att jag får söka efter en kille som känner sig sexig och ser bra ut. Du får gärna gilla nakenbilder, både fotografera och vara med själv på bild och film, det vore häftigt att tex göra egen porrfilm tillsammans med sina kille, eller kanske en webcamshow för att göra pengar på naket? Jag är en svensk tjej, men killen jag söker behöver inte vara svensk, jag är öppen för förslag och etnicitet är inget hinder. Vad kan en svensk kåt tjej som jag tänkas behöva då när det kommer till en man? Jag vet faktiskt inte, det är din uppgift att ta för mig och berätta att det är just dig jag behöver?

Det enda jag vill passa på att säga redan nu, Analsex tänder jag inte på, varken ge eller få, så, då var det avklarat! inte heller att man leker med varken piss eller bajs eller spyor, sen ska ju sex vara skönt, så smärta som ger rivmärken eller blåmärken är inget för mig.

Hör av dig i kommentarer gärna.

5 kommentarer

  1. Jag är också ute efter att spela in en amatörfilm och lägga ut o se fall det kan generera lite pengar eller webcam precis som du säger. Nå vad ska jag skriva om mig själv jag är blond blå ägd och slank i kroppen jag är 24 år ,176 lång, vikten är ca60 kilo så är en fjädervikten men brukar säga att gud välsignade mig med en superstor supergen. Jag gillar också att ta bilder på mig själv och min egen kuk och blir upphetsad av att visa andra när jag är hård och få en bedömning typ. Snacka om bekräftelsebehov hahaha. På fritiden har jag en nyfunnen hobby jag har börjat göra musik. Men om du är sugen på att lära känna varandra bättre på något annat media så är jag helt på. Undrar du något är det bara att fråga. Med vänliga hälsningar Kev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *