3

Tuttar älskar alla på denna porrblogg hoppas jag?

tuttar

vad tycker du om dessa sköna tuttar?

Jag såg att man kan skicka in bilder på sina tuttar eller nakenbilder här på bloggen. Självklart hoppar jag på trenden. Jag heter Stina, är en ganska vanlig tjej på 23 år och bor i Stockholm. Jag är faktiskt en ganska känd bloggerska med snygga tuttar, så ni förstår säkert att Stina är påhittat namn, då jag visar tuttarna. Jag skäms inte över mina tuttar precis, men då jag vet att släktingar läser min blogg ofta, vill jag inte publicera nakenbilder på min egna blogg. Skulle jag nu göra det skulle det bli så mycket skriverier om det och jag skulle förmodligen stämplas som uppmärksamhets hora. Alla tjejer gillar uppmärksamhet och komplimanger, det gör även jag. Sen känner jag att det nästan är smånervöst att skicka in denna tuttbild, hoppas dem är tillräckligt fina för att komma med på bloggen?

Drömmer om sex med andra tjejer

Jag är heterosexuell tror jag, men har länge haft drömmar och våta fantasier om sex med andra kvinnor , tjejer. Jag vill prova det och jag vill prova det med en främling inte med någon kompis, tjejsex med en kompis skulle kännas fel och garanterat skulle det förstöra vänskapen. Jag tänker mig en sexdejt med en snygg tjej jag går igång på från nätet, kanske någon av er andra som skickat in bilder här? Kanske är det så att det finns fler tjejer här som drämmer om att ta på mina tuttar, kyssas , hångla och kanske gå ner med tungan mellan mina ben och slicka mig till orgasm? Jag är så laddad för detta, så ganska övertygad om att det skulle gå för mig ganska lätt om en snygg tjej gjorde det. Jag har aldrig gått ner på en tjej eller ens sugit på en annan tjejs tuttar, men jag vill!

Trekant med två andra tjejer som tar på mina tuttar

Ett alternativ skulle kunna vara att vi träffas tre tjejer. Festar loss, äte en god middag och umgås en helg? Det vore väl till en fördel om någon av er två isåfall hade lite vana av tjejsex och trekant så du kan styra upp lite? Jag har en känsla om att detta kommer bli väldigt fnittrigt men roligt för min del. Jag är snygg och har fina tuttar så är inte blyg så, utan har lätt för att ta för mig när jag vill ha något. Kommentera här på bloggen så hoppas vi att vi hittar varandra.

Annan bra läsning :

Svenska amatörer

Blondin har tråkigt

Suger kuk i hallen

3 kommentarer

  1. Kan du komma till mig nån dag eller nåt.
    Jag vill jätte gärna att leka med dina söta tuttar och om du vill kan jag också suga på dem

    Om du vill få tag på mig sök namnet i Hangouts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *