5

Sprut på mina tuttar

skaffade silikonbröst

Tröttnade på att höra a alla att jag är en 10 poängare för övrigt om inte mina bröst vore helt platta som de var innan jag bestämde mig för silikonbröst. Mitt självförtroende är på topp, känner mig porrig och vild och attraktiv. ändå står jag här singel och laddar upp kontaktannons på er porrblogg. Joo jag är i behov av en knullkontakt eller en knullkompis! så vill prova detta sätt att träffa någon på. Jag är kräsen och har mina krav, men ta kontakt via bloggkommentarer så börjar vi där.

admin

5 kommentarer

  1. Heej! 🙂 <3 Vi är: Göran Holm med vänner i Karlstad här, vi söker 18 åriga tjejer med sillisar för professionell filminspelning, posering, blowjob, cumshot, swallow, deepthroat, anal, pussy, o s v… Vi blir ett härligt gäng! 😛 <3 🙂 ni tjejer är välkomna att kontakta mig Göran Holm via 0736936702 🙂 <3 skicka gärna bild via mms eller whatsapp 🙂 <3

  2. Heej! Vi undrar: Vad heter blondinen på stora bilden; hon med sillisar och piercingar i bröstvårtorna? 🙂 <3 😛 vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad 😉 <3 😛 ni kan kontakta oss via whatsapp och mms, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 😛

  3. Heej! Vi undrar: Vad heter blondinen på stora bilden; hon med sillisar och piercingar i bröstvårtorna? ? <3 ? vi söker blondiner på 18 år med sillisar till filminspelning i Karlstad ? <3 ? ni kan kontakta oss via whatsapp och mms på telefonnummer 0736936702, skicka gärna bild :* <3 mvh Göran Holm ;* <3 ?

  4. Jag vill jätte gärna att träffa dig och vill göra dina härliga bröst

    Du når mig via Hangouts med namnet som jag skickade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *