5

Kurvig tjej naken framför spegeln fotar sig själv

kurvig tjej

Otrolig kropp på 21 årig tjej som poserar naken för oss

Hej Anna här 21 år och från vackra Helsingborg. Jag är en kurvig tjej som älskar musik, dans och konst. Dansandet har jag hållit på med hela livet och skulle aldrig klara mig utan. Idag är det streetdance samt salsa jag dansar men överväger faktiskt Poledance för att senare arbeta som strippa. Jag har det framför mig lättillgängligt att börja arbeta som strippa utan några krusiduller då min bror äger en strippklubb. Jag har en kurvig kropp, en fast rumpa och mina bröst ser väl tillräckligt bra ut för att vänta med ingrepp på dem? Jag tänkte höra lite mer er bloggläsare om några saker.

Kurvig tjej ställer några frågor till kåta bloggläsare

1.Vad tycker ni om mina tuttar? för små för er smak? Borde jag innan jag börjar jobba på strippklubb göra en bröstförstoring? eller vad vet jag? kanske en bröstförminskning? Vill gärna höra era åsikter om detta. Jag vet att jag är en kurvig, snygg tjej. Jag vet bara inte riktigt hur man ska se ut för att få maximalt med nöjda kunder på en strippklubb idag. Därför jag frågar er.

2.Är det fult att jobba på strippklubb? Om ni gick på en dejt med en kurvig snygg tjej, och hon på första eller andra dejten avslöjar att hon jobbar som strippa, skulle det ändå kunna vara något att bygga vidare på? Eller är man stämplad som slyna när man är stripteasedansös? Är det så kanske att svartsjuka män aldrig skulle klara av att andra ser och vidrör vid min kropp och mina tuttar? Eller är det mer etik och moral att det är fult? Kan det vara åt andra hållet då? Kanske finns killar som tänder extremt på att dejta eller vara tillsammans med en som jobbar med striptease? Berätta gärna för vill ha svar på dessa funderingar innan jag börjar.

Annan spännande läsning inom sex & erotik :

RAKAD FITTA BEHÖVER KUK

ANALSEXGUIDE

KÅTA SVENSKA TJEJER

5 kommentarer

  1. 1. Damn vilken kropp. Dina bröst är fantastiska, ändra ingenting.

    2. Jag skulle bara tycka det var sexigt 🙂

  2. Är så kåt så jag exploderar söker likasinnad tjej kvinna i mogen ålder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *