1

Kevin

IMG 1668

Jag är Kev 24 år har blont hår, blåa ögon och har en slank kroppstyp är 176 lång och väger 60kg det har gjort att favorit delen på mig själv är kuken när jag mätte den för ca 2 år sen hade jag 19cm för den som bryr sig. Vet inte om den har växt sen dess inget är omöjligt.  

Bor just nu I Kristianstad men kommer flytta direkt efter påsk till en håla som heter Tanumshede liggen i alla fall 1h norr om  Uddevalla ca och ca 15 mil till Göteborg. Så kan tänka mig att träffa tjejer i dessa områdena. 

Nu det spännande som rubriken lyder jag är sugen på att spela in en amatör porrfilm och lägga ut på någon hemsida för att se om den kan genrerna visningar och pengar i våran ficka vi delar precis 50/50.  Amatör porr klickas det väldigt mycket på nu för tiden om jag förstått det rätt.  (har inte kollat upp alla detaljer ännu) så exemplet är pornhub (vi kommer ju såklart lägga upp filmen på den sidan med best avtal)  Vill att det ska se så professionellt som möjligt så ser gärna att du eller någon du känner kan ha en bra kamera kan ju räcka med mobiler nu för tiden men min är för gammal för att spela in bra.  

Hade inte heller gjort något om någon ville vara kameraman för att underlätta för oss som ska spela in. Till detta projekt med amatörporren söker jag en tjej mellan 18-36 du får gärna vara lite slank du också om du är lite tränad också så gör det ingenting det är bara bra.  Allt handlar om jag jag inte kan vara med någon som väger 85kg det hade sett skumt ut på film annars har jag inget emot stora kvinnor, du behöver inte vara renrakad om du inte vill men gärna trimmad frisyr, det är sexigt men du gör så klart som du vill, men vill inte ha några stora buskar i min rulle. Och som sagt söker gärna en kameraman. 

Det sexet vi kommer ha kommer innefatta; 

*tjejen suger min kuk 

*jag slickar henne 

*vanligt sex, det innefattar missionären,   *doggy, rida kuken 

* har du sexleksaker som kan passa in för tjejens njutning är.ju det ett alternativ också. om du kommer på något mer hit me up. Jag älskar verkligen rollspel men då får man träffats mycket innan och nästan övat ner ett manus men gör man fler filmer i framtiden om allt går bra och att det finns pengar i det då kan man ju utveckla.. det viktigaste av allt är att du är 18 år misstänker jag något vill jag se leg. 

Och det viktigaste av allt vi kan inte ses hemma hos mig för att spela in amatörfilmen för jag säsongsjobbare och delar en liten lägenhet med en arbetskollega bara. Så antingen hemma hos dig eller på ett hotell. Finns väl något sånt hotell som man kan betala för timme i Göteborg om jag inte minns fel  om det nu är i Göteborg vi hamnar. 

Och nu till nummer två som jag är sugen på att göra. Jag skulle vilja börja syssla med camshows  typ som exempelvis chaturbate men funka lika bra med någon annan plattform också.  Jag vet att killar tjänar dåligt själva och att tjejer tjänar hyfsat bra själva men får dem in en kille till föreställningen tjänar vi ännu mer tillsammans så det är en win-win. Hoppas verkligen det finns någon donna i närheten av Göteborg Uddevalla som sysslar med liveshower som skulle kunna tänka sig att släppa in en kille för att öka på pengar flödet och jag tar mig till er, för att spela in showerna för i nuläget kommer jag bo med min arbetskollega har bara ett säsongsjobb på västkusten.  

Lite där av jag behöver extra pengarna detta kan bli. Och så tror jag vi kommer ha jävligt roligt på båda projekten. Något jag ska införskaffa så fort jag får pengar är Cialis då kan man sitta med camshow så länge vi orkar. Och vi kan göra en riktigt bra p rulle också. 

Nu blev detta väldigt mycket text men jag är seriös när det kommer till sånt här och affärer 

Jag tror stenhårt på den här idéen hoppas någon annan är villig att testa den med mig. 

Med varma hälsningar från Kev 

Undrar ni något vad som helst kan ni nå mig på snap- kevin_hss och på Instagram- kevin.maansson  och har även min mail- maanssonkevin@gmail.com  Ni kan också självklart skriva här i kommentarsfältet också men kollar inte lika frekvent här som jag gör 

på ovanstående kontaktuppgifter. 

Har en bra natt nu och hoppas vi kan hitta någon som är sugen på dessa idéerna. Är du osäker på om du vill vara med så säger jag bara testa du kanske kommer ångra dig annars och gillar du det inte så tar jag ju självklart bort allt ditt material.  Men jag vill inte tvinga någon in i något dem inte vill men jag är av åsikten att man alltid ska prova. 

En kommentar

  1. Hej Kevin
    Gillar det du skriver. Vill bara säga att det är synd du inte bor i Stockholm. Lycka till i jakten på den rätte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *