3

Blond tjej vill ha roligt

blondin

Tänder på både tjejer och killar

Jag sitter inne på sexzone.se och chattar runt med tjejer och killar. Fick utmaning om att skicka in nakenbild hit . Check! antagen! jag har väl egentligen inte så mycket att säga, en nakenbild säger mer än tusen snuskiga ord så att säga. Jag är singel och fri och det tänker jag förbli i sommar, så brukar jag alttid säga men blir ändå ihop med nån kontrollerande idiot. jag är en tjej som lägger mycket tid på min kropp och mitt utseende. Snygga tuttar och en smal midja är jag i ett nötskal. för att jag ska tända på en tjej eller kille krävs det lite av ditt utseende. vita tänder och helst inte övervikt så ska det gå bra.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *