1

Sexslav vill bli dominerad av en hård man

sexslav

Jag är en undergiven sexslav och hoppas på den rätte mannen ska ta kontakt

Att få prova på att vara en sexslav åt en dominant, bestämd man gör mig våt mellan bena och får fittsaften att rinna ner en bit på låren. Idag har jag bara kort kjol på mig och såklart inga trosor under. Jag vaknade upp efter att ha drömt hela natten om att få känna mig ordentligt förnedrad, undergiven och vara en sexslav åt någon dominant herre. BDSM eller dominans är inget jag provat på så mycket förut, det har mest varit drömmar och där har det stannat. Så egentligen är detta min första knullkontakt annons. Jag tänker inte ge mig denna gång, vill inte träffa en våldsam man, som är det i vardagen, men en snäll herre som kan växla om till att vara väldigt sträng och dominant för att göra mig till din sexslav. Det ska väl inte vara några problem på en sån här sexblogg? Givetvis ska det vara ömsesidigt, jag vill inte träffa en kille som egentligen är mjuk och undergiven, som sedan ska spela hård och bestämd, då lyser det igenom för mycket.

Dominant är inte elak nödvändigtvis

Bara för jag vill vara din sexslav och vill att du ska vara dominant betyder inte dominant och elak samma sak. Jag vill fortfarande träffa en gentleman, som bara anstränger sig och vill göra det med mig, det jag mest har drömmar om nu. Jag är beredd att göra vad du vill i utbyte? Kanske har du drömt om trekant med två tjejer? eller se lesbisk sex och runka till? är ganska säker jag har något jag kan hjälpa dig förverkliga. Börja med att skriv här så tar vi det vidare på telefon om allt känns rätt? Du får gärna berätta lite om dig själv innan och så. Vill du ha en sexslav , då har du mig här : )

Tuttar

Webcamgirls

En kommentar

 1. Hej,
  Vilken spännande annons!
  Jag är en man på 30 som längtar efter att få prova på att ha en undergiven kvinna bra länge nu men aldrig hittat någon så tänkte att man kanske mot all förmodan kanske hittar något här!
  Vore väldigt trevligt att få prata och lära känna dig bättre.
  Ser fram emot att höra från dig!
  Din gentleman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *