1

Suga kuk på rätt sätt är det skönaste som finns

suga kuk

Att suga kuk på en man är som en skön massage för en tjej

Att suga kuk gör mer nytta än 1000 ord. Det jag försöker säga är att män älskar att få avsugningar generellt. Såklart finns det undantag, där män med dåliga erfarenheter säger avsugning gör ont och bara är obekvämt. Ollonet på oss män är känsligt, så är det. Kommer man åt med tänder, eller tex drar förhuden för långt bak när du suger av en kille, kan detta bli en väldigt obehaglig upplevelse.

Många tjejer går all in med tanken att de vet exakt hur det ska sugas kuk och det blir fel. Det kan vara svårt som kille att säga ifrån också när en tjej anstränger sig hårt för att göra skönt för en. Men en bättre avsugning får man av en tjej som frågar lite och som läser av en med ögonen, vad det är under avsugningen som är skönast. Män är olika känsliga och det som kan kännas skönt för en man, kan kännas obehagligt och direkt göra ont på en annan. Jag vet inte om detta går att jämföra med er tjejer som får fittan slickad. Berätta gärna. Hur är suga kuk för er tjejer?

STOR GUIDE OM ATT GE EN AVSUGNING : KUKSUGARSKOLAN

Att få utlösning i en tjejs mun

Att få en tjej att suga kuk tillräckligt länge för att man ska få utlösning är inte det lättaste. Det är inte självklart att det är lätt att få utlösning när en tjej suger en mans kuk. Det kan vara nervöst och det kan kännas väldigt annorlunda i jämförelse med att ha sex eller onanera själv. Många tjejer tar det väldigt personligt om de inte lyckas suga en kille till orgasm, men kom ihåg att det knappast inte handlar om att han inte skulle tycka det är skönt att ha sin kuk i din mun, eller att din sugteknik skulle vara fel.

En tanke du kan tänka är, hur brukar han vilja ha det när vi knullar? Tänk på din mun som din fitta, hur vill han göra sista minuten innan han sprutar? förmodligen med tempo och hårda tag, kan va så att detta gäller även avsugningen, det behövs fart och glid för att han ska explodera. Prova dig fram och var inte feg med att fråga, läs av honom lyssna vilka tekniker som får honom att njuta mest. Variera med att ta kuken långt ner i halsen och bara köra den in mot din innerkind.

Tjejen på bilden har tränat på detta, hon sväljer hela kuken gång på gång. Givetvis är detta upphetsande för en man om tjejen klarar av det. Sen kan platsen där du väljer att suga av honom på påverka. En avsugning medans han kör bil eller kanske vill du väcka honom på morgonen med att suga av honom? Ner på knä och sug kuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *