2

Mitt bidrag till denna sexblogg

sexblogg

Minna 18år från finland

Hej! Jag är från Finland och var inne och sexsurfade på arbetstid , hamnade på denna svenska sexblogg och tänkte att jag vill vara med. Kommer inte skriva galet mycket om mig för har inte tid, men vill iaf visa upp min rumpa för er i Sverige! och säga att det inte bara finns mumintroll på andra sidan Östersjön. Jag bor i Åby men till hösten sker en flytt till Stockholm! ska bli spännande att få uppleva utbudet av singelkillar i Stockholm, här i åby känns det som jag redan dejtat dem som finns att dejta i min ålder. Vi får se, kanske kommer mer bilder och text när jag har tid i helgen! Hoppas min bild blir publicerad iaf?

2 kommentarer

  1. Du är sjukt sexig. Den lilla tighta rumpan skojar man inte bort den gjorde mig helt hård direkt jag såg den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *