1

Sätta på mig ordentligt?

Sätta på mig ordentligt

Hej! Jag är en 28-årig tjej bosatt i Skövde. Jobbar heltid och på min fritid gillar jag att ta det lugnt och umgås med kompisar.

Har brunt hår, blå ögon och lite fräknar. Har beskrivits mer som söt än sexig. Ganska stora bröst. Storlek större kroppsmässigt så om det inte är för dig så leta vidare.

En trevlig kille, 25-45 som antingen är singel eller i öppet förhållande. Söker väl generellt någon som är en gentleman utanför sängen men som kan sätta på mig ordentligt när vi är i den tillsammans. Du får gärna vara lite dominant och ganska erfaren.

Skriv till mig direkt på Sexflirt.se

En kommentar

  1. Hei
    Noen ganger må man bare forsøka. Tände direkt på din din annonse og hoppas lära dig at känna bedre. Jag er en average mann fra Norge men med litt over gjennomsnitt sex-drive. Åpen for det meste dersom du er trygg, ærlig og med.

    Skriv da vel.

    Stig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *