2

webcamtjej som älskar uppmärksamhet och pengar

webcamtjej

En tjej som älskar att shoppa så behöver pengar

Hej! Camilla heter jag och jobbar till vardags med att driva en sminkbutik. Affärerna går sådär eftersom jag är nystartad. Men däremot har jag ytterligare ett jobb som jag faktiskt tjänar bra pengar på. Jag jobbar hemifrån som webcamtjej . Det låter kanske ganska snuskigt, men sanningen är att jag älskar det. Jag sitter hemma i en mysig soffa, har webcam på samt musik i bakgrunden, jag dansar och skuttar runt och viftar på rumpan lite, samt leker med mina små tuttar, detta tjänar jag ca 400kr i timmen på idag. Jag visar inte ens ansiktet i mina webcamshower eller mina stripteaseshower. Så känns väldigt säkert och diskret.

Par som har sex i webcam

Nu är det ju så att jag är en singel webcamtjej, så det blir ganska begränsat vad jag kan erbjuda mina tittare. Vill man göra de grova pengarna på porr i webcam måste man ha en partner att göra det med ibland. Som just nu finns det en stor efterfrågan bland mina stammisar att de vill se mig suga kuk i webcam och är beredda att betala ordentligt för det. Men hur gör jag det utan kille eller en KK ? Så jag är inne på att hitta en kille att träffa och göra dessa pargrejer med i webcam, vi delar pengarna oavkortat såklart. Skriv om dig själv i kommentarerna och hur jag kontaktar dig och vart du bor. jag bor i Göteborg.

Vill du med tjäna pengar på att visa tuttar och strippa i webcam? Det är enkelt att komma igång, du måste såklart vara äldre än 18 och det är till din fördel om du ser bra ut. Tjäna pengar som webcamtjej . Sen delar jag såklart med mig tips till dig hur det är lättast att få tittarna att ge dricks.

2 kommentarer

  1. Hej jag är Kev 24 år kommer flytta till västkusten nästa vecka då jag fått jobb där har ca 15 mil med buss till Gbg och det kan det ju vara värt om man kan lyckas få in dom pengarna du pratar om. Jag är 176 lång, blond och blåögd slimmad kropp så jag ser lite yngre ut en vad jag är, men ser inte det som en nackdel när kuken är över medel. Jag har varit sugen på att göra camsex med tjejer hur länge som helst och nu dök möjligheten upp hoppas vi kan få till en träff och se vad vi tycker om varandra adda min snap- kevin_hss eller min Instagram- kevin.maansson hoppas vi hörs där

  2. Jag vet inte vad som hände med min kommentar sa att den behövde godkännas men den försvann helt. I alla fall jag är väldigt sugen på ditt erbjudande har länge velat spela in amatörfilm och lägga ut på någon porr site och se om det kan generera pengar. Om webbcam ger så bra betalt och även mer om du har med en kille jag är den killen hoppas jag. Jag är 176 lång, har en slimmad kropp på ca60kg men gud välsignade mig med en super gen mellan mina ben skulle säga jag är en bra bit över medel vad jag tror. Jag kommer flytta till västkusten nästa vecka kommer vara ca 15mil från Gbg men kommer säkert ha jobb i trakterna med. Så det kan ju vara helt klart värt resan för mig om vi skulle kunna göra stora pengar på det. På min fritid har jag hittat en ny hobby jag skriver låtar och spelar in dem. Om jag verkar intressant adda mig på snap- kevin_hss eller min Instagram kevin.maansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *