11

Rida kuk -19 årig älskar det

rida kuk

Jag är myndig, jag får rida kuk hur mycket jag vill…

Mina vänner är lite dömande och fördomsfulla, skeptiska till att skicka in någon bild här på bloggen. Jag tycker det verkar roligt så jag provar. Mari heter jag och jag älskar verkligen rida kuk, att rida av en kille på mitt speciella sätt gör alltid killen galet förvånad. Ansiktet brukar berätta att de är tillfredställda och njuter av det på ett sätt som de aldrig varit med om förr. Jag tävlar i hästsport, så det kan hända att jag är en duktig kukrytterska också . Visst gillar jag andra sexställningar med, men just att rida kuk är bara min grej. Skulle vilja prova hur det är att ha en buttplugg i analen samtidigt man rider av en kille. Eller kanske en buttplugg i fittan och så rider jag av dig med analen. Analsex gillar jag så länge det är jag som bestämmer om det hela. hur djupt och hur hårt. Nu låter det kanske som jag haft jättemånga sexpartners och vet allt om sex och om att rida killar, men sanningen är den att jag haft sex med 4 olika personer och inte ens samtidigt utan en i taget Jag är singel och jag vill utforska mer om sex, så skulle inte ha något emt alls att faktiskt gå på en spännande dejt. Jag har inga höga förväntningar då jag inte vet vilka kåtbockar som läser denna blogg. Men det kan vara värt att skriva en rad eller två till mig om du vill lära känna mig mer på djupet så att säga . Jag är lättsam, porrig, trevlig och alltid ärlig! jag kan vara en bra sexpartner men också en god lyssnare. är i princip helt perfekt med andra ord hehe. hör av dig om du vill jag ska rida din kuk eller lyssna på ditt skitsnack över en öl.

11 kommentarer

 1. Herre gud du var tight som få. Fina små runda fasta tuttar och en rakad fitta. Min favorit position är att bli avriven så där klickar vi riktigt bra tänker inte skriva storleken på min kuk förens du frågar om det annars är det inte intressant.

  Men du verkar som en vettig tjej och skulle gärna lära känna dig bättre. Jag heter Kev i alla fall och är 24 år bor i Kristianstad för tillfället men flyttar om ca 1 vecka till västkusten då jag fått jobb där vart finns du i detta avlånga land. Jag är 176 cm också btw om det spelar någon roll. Jag har en nyfunnen hobby som jag ägnar mycket tid åt då jag blev permuterad från jobbet jag hade tidigare nog om det. Skulle du vilja snacka vidare på snap så heter jag kevin_hss där feel free att adda mig.

 2. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  • Rider du äldre mn också?
   Finns en äldre (55) häst tillgänglig.
   Räkte inte ridturen kan vi fortsätta leka hela dagen.

 3. hoppas du har med dig ridspö och ridhjälm också Ridskor eller ridstövlar om du ska rida mig .och har stor dildo att köra upp din anal och finns på tg (at)Per78usse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *