0

Åsikter om silikonbröst

silikonbröst

Det finns många olika åsikter om silikonbröst, den saken är klar.
Vissa kvinnor menar att det är förnedrande och ett tecken på undergivenhet att sätta in silikonbröst, bara för att behaga mannen. Detta medan andra, både män och kvinnor, menar att en kvinna bara ska göra en estetisk plastikoperation om hon verkligen känner att hon skulle må bättre då.

De flesta män har antingen stjärten eller brösten som det mest kvinnliga attributet. Den explosionsartade vågen av platsikkirurgi, inte minst silikonbröst, har gjort att nästan varenda mindre välutrustad tonåring har gått i tankar om en bröstförstoring.

Vilken typ av kvinnor är det som gör silikonbröst då?
Det är väldigt populärt bland storstadskvinnor, kvinnor som nyss fått barn samt för tjejer med a- och b-kupa som kanske känner att deras bröst inte framhäver deras kvinnlighet i den grad de önskar.

Vilken sorts silikonbröst ska man göra?
Det finns tre olika typer av dominerande silikonbröst på marknaden idag.
I USA använder man huvudsakligen koksaltslösning vid plastikoperationer, pga att det finns färre biverkningar menar man. Detta är dock inte vetenskapligt bevisat och de lärda tvistar fortfarande. I Sverige är den vanligaste typen bröstimplantat, eller silikongelé, både dessa består av natriumklorid. Men det är troligt att bröstimplantat med koksaltslösning kommer öka sin andel av de totala marknaden för silikonbröst.

Vilken typ man väljer bör nogrannt diskuteras med läkare. Med tanke på att utvecklingen går frammåt så fort så bör man även söka information på nätet och hålla sig ordentligt uppdaterad vad som händer inom den estetiska kirurgivärlden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *