4

Party och Knull?

aFpUgWM

Knullparty nu när pandemin lugnat sig?

Jag sitter på www.sexzone.se och chattar med tjejer och roliga par om att arrangera ett ordentligt knullparty nu när man släppt på restriktioner. Det mest avslappnade skulle kunna vara att alla vi som vill först träffas och går på en klubb tillsammans, för att sedan ta en efterfest hemma hos mig resten av helgen, med härliga knull och annat skoj som hör till en fest. Jag har aldrig swingat eller gått på sexklubbar innan, men detta intresserar mig helt galet nu. Jag har redan träffat och haft mys med två tjejer från sexzone men kan tänka mig träffa killar och par med. Är bisexuell eller kan hända jag är lesbisk, och tänker använda denna sommar till att utforska om jag är det. Vilka ska med? Kanske bör tillägga att jag bor i stockholm och det är här knullpartyt kommer ske.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *